Tiešsaiste noslēgusies

Ar pēdējiem diviem turnīriem noslēgušās tiešsaistes sacensības. Jāatzīst, ka līderi pacentās un noturēja savas pozīcijas, izņemot dambretes iesācēju grupu, kur tomēr uzvaru izrāva Lote Soma - Sakne.

Uzreiz viena piezīme - iesācēju grupa tomēr trešā vieta ir Lindai Kalderauskai, lai arī dators salika pozīcijas citādāk. Pie vienāda punktu skaita ņēmām pirmo labāko rezultātu, otro labāko rezultātu un trešais labākais rezultāts tomēr izrādījās labāks Lindai Kalderauskai. Tādas reizēm tās ciparu spēlītes ir. 

Kā jau minēts - apbalvosim tos, kas piedalījušies vismaz trīs sacensību posmos. Šos dalībniekus atzīmējām ar dzeltenu krāsu.  Oficiālā apbalvošana gan plānota vēl pēc mēneša - Bauskas pilsētas svētkos 1. jūnijā, kad mums būs Dambretes telts Bauskā, Saules dārzā. Tad aicināti arī ierasties godalgoto vietu ieguvēji. Oficiālā apbalvošana plānota brīdi pirms spēļu sākuma - 9.50. Bet, ja kāds atnāks vēlāk, balvas iedosim un, pat ja netiks, tad domāsim, kā nogādāt individuāli. 

Mūs atbalsta Bauskas novada dome, veikalu tīkls "MAXIMA Latvija", Bauskas novada dome, "Bauskas alus", minerālūdens "Venden", SIA "Geka", SIA "Preses serviss", izdevniecības "Egmont Latvija", "Kuma" un "Dienas žurnāli", Māris un Ilona Putilovski no Lielbritānijas, Elgars Hoiers un Sandra Bogdāne-Hoiere no Lielbritānijas, Māris un Agita Vītoliņi no Bauskas, Javets Lackajs no Mineapolis - ASV un biedrība "Evolūcija".