Bauskai 415

Vispirms - vēlreiz atliek apsveikt Bausku 415 gadu jubilejā. Patīkami, ka arī paši ar savu dalību kuplinājām jubilejas dienas svinības. 

Ņemot vērā to, ka 1. jūnijā reizē notika Latvijas čempionāts jauniešiem ātrajā dambretē, ierasto dalībnieku skaits bija salīdzinoši mazs. Tomēr kopā rēķinām, ka piedalījās tuvu pussimtam spēlētgribētāju, no kuriem lielākā daļa aizvadīja tikai dažas spēles. Bet bija arī tie, kas iekarsa vairāk nekā citi. Reģistrējās turnīrā nedaudz vairāk par 20 spēlētājiem, savukārt tiem, kas uzspēlēja vienu reizi vai divas, izdalījām garšīgus batoniņus un to skaits kā reiz bija ap 30. Reizē izdalījām vairākas balvas par tiešsaistes turnīriem, tagad domāsim, kā nogādāt balvas tiem, kas klātienē neieradās. 

Dāmām veiksmīgākā šoreiz bija Sarmīte Poškute, otrajā vietā Sintija Kalniņa. Kungiem veiksmīgākais bija Jānis Jegorovs, otrais Guntis Šenvalds, trešais Rodrigo Brūders. Šahā labākais bija Uldis Bušs, daudz spēļu aizvadīja arī Armands Skudra, tai skaitā arī šahā. 

Blakus notika arī Latvijas Etnosporta asociācijas pasākumi un pa visu pilsētu - 415 gadu jubilejas svinēšana. Laiks mūs pasargāja - līt sāka jau pēc visa savākšanas. Bija labi :)