Bočē izspēlē otro posmu

 "Bauskas Prātnieka" treniņturnīrā bočē izspēlēts otrais posms. Sadarbībā ar invalīdu sporta un rehabilitācijas biedrību "Bauska" un Bauskas novada Sporta un veselības nodaļu, 29. jūnijā Bauskas pilsētas stadionā aizvadījām otro sacensību posmu. Šoreiz savācās četras komandas. 

Gāja traki - cik nu šādas sajūtas šajā sporta veidā ir. Iesācēji "Trīs kareivji" saka ar pretinieku iznīcināšanu, bet finālā pietrūka pieredzes un pacietības, zaudējot otrajā aplī visas trīs cīņas. Sagrāvi pirmajā spēlē piedzīvoja "Stiprie", bet noslēgumā spēja uzvarēt turnīrā. Savukārt "Soļanka" pēdējā mačā ar "Ašajiem" pieļāva pārliecības kļūdu - likās, ka gūts viens punkts un pēdējās divas bumbiņas izmeta, bet izrādījās, ka tuvāk tomēr ir pretinieku bumbiņa un no potenciālās pirmās vietas komanda nokrita uz trešo vietu. Tā kā - bija metienu pieredze treniņos, gan arī startēģiskā un taktiskā pieredze spēļu aizvadīšanā. 

Pēc vairākām sarunām izvēlējāmies potenciālos divu nākamo posmu datumus - 14. un 28. jūlijs. Tomēr, ja nepieciešams, dalības datumus var mainīt. Ja kādam liekas, ka ir vērts pamēģināt citās dienās - dodiet ziņu :)

Veiksmi visiem. 

Foto - Jānis Jegorovs.